I dag

WSI er det førende mærke for skalamodeller af høj kvalitet med målestok 1:50, og WSI er toneangivende på det internationale marked for skalamodeller af lastbiler, trailere, kraner og maskiner til jordarbejde. WSI har under licens udviklet skalamodeller i metal baseret på 3D AutoCAD for flere end 50 producenter i hele verden. Grundlaget er en nøjagtig kopi af det originale køretøj.

WSI er kendt for sin høje kvalitet og unikke detaljerigdom. Vores modeller er meget populære i erhvervslivet, industrien og blandt samlere. En skalamodel er den ideelle firmagave, et effektivt reklamemiddel eller en dejlig gave til forretningsforbindelser, kunder og medarbejdere.

Derudover har WSI opnået en stærk position på samlermarkedet. Gennem vores internationale forhandlernet giver vi samlere i hele verden muligheden for at købe skalamodeller. Vi informerer vores samlere hele tiden om vores innovation, aktiviteter og de nyeste modeller.

Vores medarbejdere kommer fra transport-, kran- og konstruktionsbranchen. Baggrunden for WSI's succes er evnen til, baseret på originale køretøjer, at lave unikke, detaljerede kvalitetsskalamodeller, som er toneangivende i hele verden.

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev,
og hold deg oppdatert på de siste nyhetene.